Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» προσκαλεί τους φίλους, τα μέλη και κάθε Έλληνα πολίτη να τιμήσουμε τον ηγέτη μας, τον Μαρτυρικό Μοναδικό Έλληνα Κυβερνήτη της Πατρίδος μας, τον Ιωάννη Α. Καποδίστρια:

(Α) Την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 το πρωί μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας (περίπου στις 10:00) στο ετήσιο μνημόσυνο που θα τελέσουμε, όπως πάντοτε, στον Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Πευκακίων, στην οδό Ασκληπιού 38, στο κέντρο της Αθήνας.

(Β) Την ίδια μέρα, Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 το απόγευμα, στις 18:30, στον Ι. Ν. Αγ. Μάρκου του Ευγενικού στα Κάτω Πατήσια, στην οδό Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 48, θα γίνει το φιλολογικό μνημόσυνο του Κυβερνήτου με ομιλητή τον εκ των Συνδιοικητών της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» κ. Μανώλη Β. Βολουδάκη.

 

Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» μας καλεί στο Μνημόσυνο, που θα τελέσει στην μνήμη του δολοφονηθέντος Κυβερνήτου μας Ιωάννου Α. Καποδίστρια, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, 10:00 π.μ. στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Πευκακίων Αθηνών (Οδός Ασκληπιού 38, πλησίον οδού Ακαδημίας).

stefani kapodistria

Η Πολιτική Παράταξη "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" μας καλεί στο Μνημόσυνο πού θα τελέσει

στην μνήμη του δολοφονηθέντος Κυβερνήτου μας

Ιωάννου Α. Καποδίστρια

την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014, 10:00 π.μ.

στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Πευκακίων Αθηνών

(Οδός Ασκληπιού 38, πλησίον οδού Ακαδημίας).

Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"  τιμά την μνήμη του μεγάλου Κυβερνήτου της Ελλάδος, Ιωάννη Καποδίστρια και μας καλεί όλους την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013, στις 10:00 π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πευκακίων (επί της οδού Ασκληπιού, πλησίον οδού Ακαδημίας) όπου θα τελεσθεί ιερό Μνημόσυνο.